Stickers

 

Met mijn gedichten wil ik eigenlijk ieder mens een boodschap meegeven. Het ligt er helemaal aan per gedicht wat die boodschap is, maar uiteraard met positieve bedoeling.

Ik merkte dat ik naar een oplossing zocht,
om ook los van sociale media, mensen die boodschap te kunnen meegeven. Gewoon, mijn gedichten als een soort kleine verassing. Dus toen ben ik op het idee gekomen om zelf stickers te gaan maken. De eerste oplage die ik maakte was per gedicht op de typemachine uitgetypt en vervolgens met plakfolie ingepakt. Dat was begonnen toen ik een tijdje in Eindhoven woonde voor mijn stage bij Piet Hein Eek, al snel was een groot deel van Eindhoven vol geplakt.

 

Op Instagram deelde ik af en toe een oproepje of er mensen waren die wilde helpen iets meer liefde de wereld in te gooien, dat wilde een groot deel wel. Al snel plakten mijn stickers van Tokyo tot Antwerpen en A’dam tot Maastricht. Aan de manier waarop ik mijn stickers maak kan je ontdekken dat ik nogal eigenwijs ben. Ik wil het liefste alles zelf doen, dus ook nu; zelf de stickers maken. Waar een ander een grote oplage laat maken door een bedrijf zit ik met een lekker muziekje aan 
op eigen houtje de stickers in elkaar te zetten.